TROPICANA DREAMS III

Els astres s’han alineat i arriba la 3a edició del Tropicana Dreams, el nostre estimat festival internacional i sensacional d’autoedició gràfica i sonora!!! Continuam descentralitzant ses activitats fora de la capital, i celebrarem el festival al fantastic i meravellós Centre Cultural Can Gelabert al poble de Binissalem que tan bé ens va acollir, que tanta alegria ens va proporcionar i que en certa manera revolucionàrem… El nostre petit Woodstock, Ai Binissalem! A tu vull tornar! Terra famosa pels seus vins, les seves gents, la seva meravellosa comunicació ferroviària i el seu batle.

Ara fa gairebé un any sacsejàrem el cor de s’illa i de llavors ençà res ha tornat a ser el mateix a Mallorca i menys a Binissalem. Un esdeveniment històric que reuní artistes diversos, en una orgia multidisciplinària de pintura, dibuix, fanzines, còmics, serigrafia, música i performance. Un festival guiat per l’esperit DIY, a on les persones i experiències humanes són més importants que els doblers. A on acollirem artistes de tot el món a ca nostra en lloc de llogar-li a turistes, a on l’intercanvi cultural esdevé la nostra moneda, a on enfortirem xarxes a escala internacional amb gent de fora que no volen ser els nostres clients, si no els nostres amics i a on demostràrem que existeixen alternatives a la hipermercantilització i a la turistificació

Fira de fanzines, exposicions, concerts, tallers, grafiti, xerrades i moltes coses més. Veniu a gaudir del festival que vos transportarà a una altra dimensió sense sortir de Mallorca!