TROPICANA DREAMS 2019

Com bé recordareu, ara fa gairebé un any un espectacular esdeveniment sacsejà l’illa i de llavors ençà res ha tornat a ser el mateix. Un esdeveniment històric que reuní més de 100 artistes de més de 11 països al Centre Cultural Casa Planas, en una orgia multidisciplinària de pintura, dibuix, fanzines, còmics, serigrafia, música i performance. Un festival guiat per l’esperit DIY, a on les persones i experiències humanes són més importants que els doblers. A on acollirem artistes de tot el món a ca nostra en lloc de llogar-li a turistes per AirBNB, a on l’intercanvi cultural esdevé la nostra moneda, a on enfortirem xarxes a escala internacional amb gent de fora que no volen ser els nostres clients, si no els nostres amics i a on demostràrem que existeixen alternatives a la hipermercantilització i a la turistificació.

I enguany estem d’enhorabona, arriba la 2a edició del Tropicana Dreams, el nostre estimat festival internacional i sensacional d’autoedició gràfica i sonora!!! Aquesta vegada hem decidit descentralitzar, i celebrarem el festival al Centre Cultural Can Gelabert al meravellós poble de Binissalem, terra de vins i «Ès» amb accent obert.

Fira de fanzines, exposicions, concerts, tallers, grafiti, xerrades i moltes coses més. Veniu a gaudir del festival que vos transportarà a una altra dimensió sense sortir de Mallorca!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *